close menu

smartware.gr - Header Section

smartware.gr - Breadcrumb Section

smartware.gr - Main Section

smartware.gr - Main Component

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022

Λειτουργική Αναβάθμιση Καταστημάτων της αλύσίδας Σούπερ Μάρκετ ΠΕΝΤΕ Α.Ε. (ΓΑΛΑΞΙΑΣ)

Η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΠΕΝΤΕ Α.Ε (Γαλαξίας) μας εμπιστεύτηκε μία ακόμη φορά, για τη λειτουργική αναβάθμιση των καταστημάτων της.

Στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού των καταστημάτων της, εγκαταστάθηκαν POS συστήματα multitouch τεχνολογίας της Diebold-Nixdorf, Zebra Scanners 2D υψηλής απόδοσης και Android-based συστήματα Price-kiosks της Newland με οθόνες αφής 10”.

Με την παράλληλη εγκατάσταση της ολοκληρωμένης πρότασης εντατικής λιανικής SmartRetail, εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη διασύνδεση και λειτουργία του εξοπλισμού.

Η εκμετάλλευση της νέας τεχνολογίας - multitouch POS και 2D scanners - σε συνδυασμό με το SmartRetail, προσφέρει ταχύτητα και εργονομία στην εξυπηρέτηση του πελάτη, μικρότερους χρόνους εκπαίδευσης προσωπικού και μεγαλύτερη ασφάλεια συναλλαγών, με δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης της άυλης κάρτας πιστότητας.

Τα Price-kiosks έχουν κεντρική διαχείριση και εκτός από την λειτουργία τους ως price-checkers, το σύστημα SmartRetail προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα προβολής προωθητικού περιεχομένου και την παρουσίαση προσωποποιημένων ενεργειών σε συνδυασμό με την κάρτα πιστότητας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία πελάτη.

Όλα τα συστήματα είναι διασυνδεμένα με το σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης καταστημάτων Central-SmartRetail δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον αξιοποίησής τους.

Σκοπός της αναβάθμισης είναι η αποδοτικότερη διαχείριση και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας με ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Το έργο ολοκληρώθηκε σε διάστημα έξι μηνών, προσφέροντας την υποδομή για την μελλοντική ενσωμάτωση όλων των νέων εξελίξεων στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου.

Η SW RetailSoft εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων και έχει ως στόχο την επιστροφή της επένδυσης στον πελάτη, με το βλέμμα στραμμένο στη μελλοντική επιχειρησιακή αναπτυξιακή πολιτική.